Welkom op de website van De Kroon Dranken, 

  

Drinks Drive In "De Kroon" is voor u beslist geen onbekende.  Jarenlang voorzien we de horeca, detailhandel, instellingen en aanverwante bedrijven in de regio van de benodigde dranken.  

 

Daarnaast kunnen particulieren profiteren van een uitzonderlijke service in onze winkel.  Onder het motto: "u rijdt binnen en wij doen de rest", staan onze medewerkers steeds paraat om iedereen bij te staan bij het in- en uitladen van de wagens.

  

Hier geen gesleur met bakken, wij doen het voor u!

  

Steeds innovatief op het gebied van de aanpassing van het assortiment, rekening houdend met de veranderende wensen van de klanten. Deskundigheid en veelzijdigheid zijn daarbij de kenmerken, flexibiliteit de grote kracht.

  

Naast het uitgebreide drankenassortiment van bieren, wijnen, sterke dranken en frisdranken beschikt De Kroon ook over een compleet assortiment koffie, thee, suiker, koffiemelkproducten, snoepwaren.... Deze artikelen zijn altijd direct uit voorraad leverbaar.

   

Voor speciale wensen vindt u bij De Kroon altijd een passende oplossing en een deskundig advies.

 

Op onze website vindt u een algemeen overzicht van ons assortiment, de volledige catalogus welke op regelmatige tijdstippen wordt bijgewerkt, een blik op de geschenken / relatiegeschenken en een overzicht van eventuele promoties.

  

Heeft u vragen ? Aarzel dan niet om ons te contacteren,

  

Het "De Kroon" team 


 

 

Drinks drive-in De Kroon

 

Turnhoutsebaan 448
2110 Wijnegem

 

Tel. : 03 353 61 01
Fax : 03 353 75 52